länge sedan!!

Ja de va ju inte direkt igår som jag skrev.
men men har inte haft riktigt tid heller eller ork. nja jag vette tusan men nå skriva har de inte blitt iaf.
Handikapp ridledarutbildningen steg 1-2 är strax avklarade bara en föreläsning kvar.
var i Vara förra veckan onsdag torsdag och hade hk ridledarkursen.
Förra veckan fyllde klasskompisen Petra 40 år så de vart lite tårta och smårgåstårta hemma hos henne på fredagen.
förra helgen stannade jag i uddevalla och tog de mest lugnt, jag tog mig en promenad te havet medans johanna och peter sov. jag och johanna eldade lite gräs.
och jag har framförallt gjort nå kul jag har spela wii super mario :D de är attans kul de :D
veckan som vart:
jag och johanna har haft LIA- lärande i arbete på GHRK- göteborgs handikapp ridklubb,måndag te onsdag. mycket spännande och roligt. man har fått sett en hel del olika saker.

onsdagen bestod även av att fara hem te dalarna, de va skönt.
få ta hand om hästarna lite, skott om ping helt själv :D
båda hästarna har vart jätte duktiga, vit-häst var i går med som handhäst och hon va jätteduktig, vart rädd en gång annars va de inga hopp och stutts som de brukar, hon sparkade inte ens bakut när vi galopperade som hon gjorde sist.
duktig tjej helt enkelt.
ping allmänt pigg, men de är kul.

nu ska jag snart åka hem te mormor och städa hennes bil.

vist är de skönt att vara i dalarna. men hade jag inte haft hästarna så hade jag inte vart här lika ofta, jag är så fruktansvärt uttråkad så jag vet inte vad jag ska ta vägen.
här finns de inget å göra, vist finns de å göra men va är de?? jo gå ut på krogen å supa sig skit full. NEJ TACK då stannar jag hellre hemma.

ha de bra // AnnFi

kär och vit häst

nu tror jag nog att våren äntligen är här, de är iaf rent april väder ute nu.
igår va de +13 grader här i dalarna och strålnde solsken :D
idag är de kanske +1grad och snö.. va fan är de här??
pappa påstår att de är så varje år och att man kallar de aprilväder.. hmm kan de vara så att jag alltid förtränger "aprilvädret"?? för jag har då aldrig vart me om de förut.
men jag är iaf fortfarande inne på att gårdagen var mycket bättre än dagen som är idag.

lördagens v75 var bra men spelade dock bort 80 kr vilket inte alls är  bra, eller iofs kan man väl säga att jag vann 20 eftersom mina snälla föräldrar betalade mitt inträde på Romme :D
och som vanligt så var de nån som stal mitt hjärta i lördags, suck suck som vanligt olyckligt kär, i nått jag aldrig kommer att kunna få...


ja som du kanske förstår så är de i en häststackare igen.

(Nu Pagadi* och Stig H Johansson)

förstår du nu vad jag menar?? vem tusan skulle inte falla för denna läcker bit
NU PAGADI* i mitt hjärta för alltid. <3

V75!!

För de andra va de inte Victor som va så pucko som vi trodde utan Izara kom två och Erik var den som vart pucko, eftersom han så te mej å spela på Magic Space och han kom fem vilket betyder inga pengar. men men jag litade på victors tips och spelade på Izara, statsade 20kr och fick tillbaka 35kr men spelade snappt som ögat bort de pengarna på nån skit häst som inte gick som jag vela.

Lilla söta vita hästen som står ute i våran hage har skött sig riktigt bra dom sista gångerna vi har lekt handhäst, senast i morse va jag ut me henne och först va hon mest på tårna och bralla typ bara. men så lugnade hon sig och vi och en sväng och prövade trava :D och de gick så himla bra :D blir så hilma gla när hon är så duktig :D de kanske blir häst av den där lilla nån gång me :D
Vithäst




Gårdagen bestod mestadels av att ta de lugnt, dammsög lite och fixade här hemma, red en vända på bästaste Ping :D de gick super.






sen hem byta om vänta på anna och fara te Norberg och grilla me Frida, Alex, Mackan och Rosen. de va trevligt, även fast lille söte Alvin kräktes på min nya tröja men de gör inget :D söt som tusan va den lille :D de har ni gjort bra frida och Alex.

Denna dag kommer att bestå av att tvätta kläder, packa, Bästa Danne och Isabell kommer och hälsar på :D och så ska jag till Bästa Misen på massage. de är välbehövligt nu kan jag säga. de känns riktigt skit nu i min rygg. jag ska hinna tvätta mammas bil me innan jag ska te Misen och helst hinna förbi och säga hej te Moffi.

Ha de bra// AnnFi


Fint väder!!

just nu är de jätte fint väder ute och bårda hästarna är motionerade på ett eller annat sätt :D
ping riden och lite hoppad de gick bra. mycket arbetsvillig dam de där nuförtiden, pigg men kul.
liten vit-häst skulle försöka vara ute ensam idag för först gången men de tyckte inte hon. efter att ha sprungit ut två gge gav jag upp och hon fick vara inne nör jag red. sen fick hon leka lite hand häst bredvid ping när vi hade hoppat klart. de gick riktigt bra de.

de är som vanligt mycket som har hänt. iaf sen jag skrev sist.

klassjackorna är inlämnade och klara om ca 1.5vecka.
de ska bli kul att ÄNTLIGEN få dom. våren är "här" och en jacka behövs :D
våren är iaf i uddevalla men kanske inte i dalarna på samma sätt.
i uddevalla är de knappt nå snö kvar men i dalarna är de massa snö, massa hård snö som man inte ens kan rida i då kan de lika väl försvinna helt. tänk om jag nu motförmodan skulle ta och ramla av tant ping då skulle de göra om som tusan..

igår fick nisse(bilen) sig en uppfräschning :D jag satt i ett nytt bälte( helt själv) böt stereo( helt själv) och tvätta de bilen helt ensam fast de va tråkigt som vanligt att tvätta bilen men ska kanske tvätta den lite oftare så slipper de vara så mycket.

skolveckan som har vart, hmmm minns knappt va vi har gjort, hälsa med malin, studie besök hos sandra och yasmin och hälsapadagogik med björn. (allvarligt snack me klassen helt enkelt)
på björns lektion var jag tvungen att fara hem te dalarna.
å de där jävla tåget, de blir jag galen på. jag åkte från skara kl elva och var hemma 17.25men skulle ha vart hemma 15.25.  de är tamefan att man aldrig kan vara i tid te nå. ping skulle kollas efter att hon hade gjort illa sig och bli riden om de gick men ikke då, kl på tok förmycket och jag på tok förtrött, så de vart insläpp och tvätting av sår sen fort jag hem te ida och käkade pizza och kika på film.
de va onsdagen de.
torsdagen bestod av utsläpp av hästarna, titta på tv, se en film me ida( en vi inte orkade titta på på onsdagen) och sen tog jag, angelica, ping och sickan oss en tur.

fredagen bestod av att leka med nisse(bilen) rida ping och sen for jag hem te anna för att umgås me henne och se på tv. vi kollade på de mesta.

och idag har jag hitintills bara hunnit med att släppa ut alla 5hästarna, ridit ping och haft maddi som handhäst.

de rär sjukt fint väder ute och snart ska jag, mamma och pappa åka på V75 på Romme och kolla på fina hästar :D
de kan bli kul, de va de förra året.
men föst ska vi åka te granngården och köpa mineraler te hästarna och kanske en lite present te lille filip :D

ha de bra och gå ut i solen och njut. man vet aldrig när solen visar sig igen.

//AnnFi


RSS 2.0