dalarna och 100års kalas

nu har de gått strax över en vecka sedan jag begav mig uppåt i landet. åkte till skara i tisdags morse och sen vidare till dalarna i onsdags eftermiddag, det var mysigt att komma hem igen, åt pizza med mamma, madde å lille kevin när jag kom hem mysigt. torsdagen vart det stallet å sen fika med maja :) mycket trevligt och tiden gick alleles för fort, var tvungen å fara och kolla på en ridlektion i ingevallsbo på en mycket duktig ryttare :) sen hem och fixa ping och dra te misen på massage, jävlar i helvete säger jag bara vad ont det gjorde. sen vart de mys me dennis :) fredagen bestod av mys med kevin :) madde städade och jag hade rally med vagnen i snön de var mysigt och kevin sov. :) gullunge. lördagen var jag och mamma till borlänge jag köpte lite nya kläder inför kalaset på kvällen för min pappas farmor som fyllde hela 100år :) grattis farmor <3 100 år är inte dåligt de inte men hon sa till mig att hon skulle bli 500år :) krut tant kan man säga.
vist vet jag att hon en dag inte kommer att finnas men jag vill inte att hon ska försvinna.
lördag kvällen umgicks jag med anna och tony och jag vart trött och gick och la mig och somnade som en stock ;)
söndagen var de julskylting i stan med anna, madde å kevin :) skulle ha åkt till skara men så vart de inte då pappa hörde på radion att vädret var dåligt där nere så vi bestämde oss för att åka på måndagen i stället.
studiebesöket på häst och vagn var trevligt i måndags och sen ännu trevligare med vin och pannkakor med pernilla på kvällen:) vart vin och tacos med henne igår :)
nu har jag precis kommit till uddevalla igen och ska strav fara över till madicken som jag inte träffat på över en vecka :) blir myspys idag :) lilla skruttan. Tack M-L som har vart så snäll och tat hand om henne i en hel vecka :)

det var nog allt för denna gång.
Ha de gött / AnnFi

RSS 2.0