licens

Licens kursen lider mot sitt slut. På tisdag körs det sista loppet förhoppningsvis. Jag måste bara lyckas komma på en design på min dress nu. Jag har ju lyckas köpa mig en blå och gul tävlings vagn och har nu grävt ner allt vad rött och vitt heter och blivit en riktig svenne.
Men men det får bli så.

Förövrigt fungerar allt. Är dock lite yr och trött men beror nog på stress.

Freyja är nu återigen till salu så annons ska skrivas inom en snar framtid.

Ha det gott alla.

mycket händer

Mycket som vanligt händer. Sommaren är slut. Hösten har börjat. Norrland semester verkar nu ligga högt upp på min favoritlista nu femtiden. Förr var det västkusten nu Norrland. Kontrast är det med:-) men jag trivs bra på båda ställena.
Mellan mig och Jimmy är det bättre än någonsin skönt att ha någon som verkligen tycker om en och som jag verkligen tycker om.
Licens kursen med Madicken funkar bra och hon var finare än någonsin i tisdags när vi körde lopp.
I tisdags sen kväll satt jag mig i bilen för att överraska Jimmy som var i Norrland och jagade älg, dock hann jag inte längre än en kilometer innan jag ringde och talade om att jag skulle komma upp. Vid tre tiden stannade jag och sov över hos min vän Danne med sambo i Härnösand. Men fram till Jimmy kom jag runt fyra på eftermiddagen på onsdag med en kroppsom aldrig mera vela se en bil igen. Vart några sköna dagar i Norrland å nu är vi på väg hem igen. :-)
Ha det bra alla och ta hand om er

RSS 2.0